Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Een nieuwe vestiging voor de Bailine formule

20 april 2010

Ria Hagethorn
Per 10 april 2010 opent een nieuwe Bailine studio haar deuren in Barendrecht! Ria Hagethorn is de eigenaresse en was tot voor kort werkzaam als lid van het management team van een school. Na 30 jaar in het onderwijs was zij toe aan een nieuwe uitdaging en haar oog viel op de franchiseformule van Bailine.

Gezond leven
Het begeleiden van vrouwen bij het afslanken met behulp van de in Scandinavië ontwikkelde Bailine methode trok Ria enorm aan. Met name het zich beter voelen en gezonder leven is een prima doelstelling, die helemaal in het huidige tijdsbeeld past. Een van de pijlers van Bailine is elektrotraining, waarbij de spieren door middel van de Electronic Training Simulator gericht getraind worden. Een half uur trainen, terwijl de cliënte ontspannen in een privécabine ligt, staat gelijk aan anderhalf trainen in de gym. Bailine speelt hiermee in op het drukke leven van de hedendaagse vrouw. Bovendien staat Ria haar cliënten bij met persoonlijke voedingsadviezen, beweging en motivatie.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 20 april 2010.