Eénjarig jubilieum voor Filta-franchisenemer Jacob van Ketten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 1 april j.l. vierde franchisenemer Jacob van Ketten zijn eenjarige jubileum bij Filta. “Ik heb Filta Utrecht langzaamaan zien groeien. In het eerste halfjaar was het hard werken, maar nu is het klantenbestand goed gegroeid.” aldus van Ketten, verantwoordelijk voor provincie Utrecht.

Naar eigen zeggen was hij klaar met een baas boven zich en het vele reizen bij zijn vorige baan: “Zelf heb ik al eerder een eigen bedrijf gehad in de sport- en relatiegeschenken en ben ik doorgegroeid naar de IT-branche in loondienst, maar ik was na 15 jaar het vele reizen binnen Europa zat. Ik kende de risico’s van een eigen onderneming en besloot gezien de marktomstandigheden mij te gaan oriënteren in de mogelijkheden naar franchise. Filta sprak mij daarbij vooral aan doordat het in praktijk ook echt werkt. Vele gesprekken met klanten en franchisenemers bevestigden dit. De besparing die de service oplevert,  zijn vaak minimaal evenredig aan de servicekosten.” vertelt Van Ketten. “Naast de filtering, reiniging en advisering wordt er ook een overzicht bijgehouden van de TPM waarden en kwaliteit van de gebruikte olie. Indien nodig leveren wij ook een nieuwe olie en voeren wij de oude olie ook direct af. Dit is allemaal onderdeel van de totaal geboden service.”

Van Ketten hoopt de formule in Utrecht uit te bereiden met meer franchisenemers. “Het doel is om drie servicewagens te hebben in de provincie Utrecht. Hierin zal ik functioneren als franchisegever voor de andere franchisenemers. Volgend jaar hopen we al met twee auto’s te rijden. Geïnteresseerden kunnen een gratis adviesgesprek met demo aanvragen.” aldus van Ketten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website