Eerste Doppio Espresso vestiging gerenoveerd

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Doppio Groningen 2

De eerste vestiging van Doppio Espresso werd geopend in Groningen in 2007. Negen jaar later is het tijd voor een verandering. De vestiging krijgt een nieuw interieur waar een huiskamergevoel wordt nagebootst. Hier kan men terecht om bij te praten, te werken of tot rust te komen. Door de verbouwing worden er 160 zitplaatsen en een klein gevelterras gerealiseerd.

Gedreven en vol passie wordt de vestiging gerund door franchisenemer Jasper van Nes. Van Nes en zijn team staan dagelijks klaar om gasten een uniek smaak- en servicebeleving mee te geven. Naast een uitgebreid koffieassortiment beschikt Doppio Espresso ook over theeën, gebak, sappen en belegde broodjes.

Naast de verbouwing is Doppio Espresso Groningen ook een samenwerking aangegaan met Dimagini, conceptstore voor luxe schoenen, tassen & accessoires. Door samenwerking tussen beide Italiaans georiënteerde bedrijven wordt er een uniek lifestyle concept gecreëerd voor de bezoeker. De officiële heropening vindt donderdag 25 februari plaats, rond 19:00 uur toosten Doppio Espresso en Dimagini op de lancering van het nieuw lifestyle concept.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website