Eerste franchisenemer LunaFit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Lunafit
Na een periode als parttime verkoopster in de zo te noemen Wonenbranche ben ik op zoek gegaan naar iets voor mezelf. Ik ben 2 jaar  geleden gestopt als zelfstandig ondernemer omdat het toen steeds moeilijker werd de  kosten voor te blijven. Maar toen ik via FirstFormula kennis nam van het nieuwe concept van LunaFit was ik direct laaiend enthousiast. Niet alleen omdat je werkt met een gepatenteerd product waar niemand anders dan ik mee mag werken in mijn eigen regio, maar ook de manier van aanpak sprak mij enorm aan. Je start iets niets, maar ik hoef geen grote risico’s te nemen omdat je vanuit huis werkt en zonder personeel maak je snel winst!

Als verkoopster sta je vaak onder druk omdat je omzet moet maken en de klant zo snel mogelijk over de streep moet zien te trekken. Een aanpak die mij persoonlijk niet zo aanspreekt omdat ik juist vind dat je de klant goed moet informeren voordat ze een beslissing nemen. Bij LunaFit vind ik daarin voldoening, zeker ook omdat de klant de matraskeuze altijd weer kan aanpassen. En dat laatste zal absoluut een revolutie teweeg brengen, want de klant die echt iets goed zoekt (zeker via de zorgsector zoals de fysiotherapeuten) kan hier simpelweg niet omheen.

Daarnaast kan ik makkelijk in het begin mijn parttime baan aanhouden omdat je met de formule werkt op afspraak en daardoor niet gebonden bent aan openingstijden. Heerlijk, ik zie het helemaal zitten!

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise