Eismann verwelkomt nieuwe franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule eismann heeft een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen, namelijk Tom Smeets. De franchisenemer heeft al zolang als hij werkt de wens gehad om voor zichzelf te beginnen. Ook het volgen van de  handelsschool heeft hieraan bijgedragen, aldus Smeets.

De keuze voor eismann was snel gemaakt. ‘’De drempel om een samenwerking met eismann aan te gaan was dankzij de financiële benodigdheden laag. Ook ben ik altijd in de buitendienst werkzaam geweest waardoor deze franchiseformule goed aansloot bij mijn wensen’’, aldus Smeets.

Het eerste contact met de franchisegever en de collega’s verliep soepel. ‘’Het starten als zelfstandig ondernemer is een uitdaging, gelukkig krijg ik ondersteuning van mijn collega’s en word ik ondersteund door de franchisemanager van het depot Etten-Leur.”

Een franchisenemer bij eismann heeft geen gebied dat alleen voor hem is afgeschermd. De klanten van een franchisenemer zijn wel onderling beschermd. Het kan dus voorkomen dat franchisenemers in hetzelfde gebied werkzaam zijn zonder elkaars concurrent te zijn.

Na de startperiode is Smeets inmiddels zo ver dat hij een diepvriesvrachtauto heeft gehuurd bij de firma eismann. ‘’Ik ben nu nog volop bezig met de klantenopbouw, maar ik heb inmiddels voldoende klanten om de kosten van een diepvriesauto te rechtvaardigen. Zo hoop ik in samenwerking met eismann de klanten een uitstekende service te bieden en met prachtige producten een goed belegde boterham te verdienen’’, aldus Smeets.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website