ElectronicPartner breidt uit met Electro World Tummers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule ElectronicPartner (EP) gaat per 1 januari 2017 vier vestigingen uit Limburg toevoegen aan hun keten. In februari van dit jaar werden nog 17 Maxwell vestigingen overgenomen, nu is elektrovakspeciaalzaak Electro World Tummers aan de beurt.

Volgend jaar zullen de vier vestigingen voorzien worden van het EP:Tummers-concept, vertelt directeur/eigenaar Bram Verhaegen aan RetailWatching. De bedrijven willen samen hun service optimaliseren. “Ook de omnichannel marketingondersteuning voor de EP:-formule waarin de klant centraal staat, heeft ons doen besluiten onze kracht met die van ElectronicPartner te bundelen.”

Electro World Tummers is een familiebedrijf dat sinds 1923 actief is. Het bedrijf heeft vier vestingen, in Roermond, Panningen, Tegelen en Echt. Het bedrijf heeft een groot assortiment met een uniek Service Center in twee van hun vestigingen. Het Center biedt fysieke, telefonische en online ondersteuning.

De nieuwe winkels van Maxwell vallen onder een aparte organisatie. Deze organisatie is lid van EP en maakt net als andere zelfstandige ondernemers gebruik van de middelen die de franchiseformule aanbiedt. EP blijft hierdoor uitbreiden en dan voornamelijk in Limburg. Verder zei marketing- en inkoopdirecteur Patrick van Tent tegen RetailWatching: “We beschikken nu over een nieuwe parapluorganisatie, die we in de nabije toekomst kunnen uitbreiden met meer winkels.”

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website