ElectronicPartner en EDA richten E-square op

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


ElectronicPartner International bundelt per 1 januari 2012 haar krachten met de Europese inkooporganisatie EDA (Electronic & Domestic Appliances). De samenwerking resulteert in het nieuwe bedrijf E-Square, dat de aangesloten ondernemers inkoopvoordelen biedt door een Europese leveranciersstrategie. De nationale activiteiten van ElectronicPartner Nederland met haar industriepartners blijven onaangetast.

E-Square EWIV (Europese Economische Belangenvereniging) heeft een centraal inkoopvolume van circa 6,5 miljard euro en is in veertien West-Europese landen vertegenwoordigd met 12.000 aangesloten leden. Hiermee is E-Square een van de grootste West-Europese ondernemingsgroepen. Het bedrijf richt zich op Europese, overkoepelende contracten met de (kern)leveranciers.

“We bewegen ons in een uitdagende markt. Van doorslaggevende betekenis voor structureel succes is samenwerking op Europees niveau”, zegt Evert C. Meeuwissen, Algemeen Directeur van ElectronicPartner Nederland. “De samenwerking van ElectronicPartner International en EDA zorgt voor een nog sterkere marktpositie en is daarmee een strategische stap voorwaarts.”

dinsdag 22 november 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise