ERA organiseert maandelijks webinars

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Expense Reduction Analysts  is een internationaal franchiseformule die organisaties en overheden helpt om geld te besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën.  Door het verbeteren, versnellen en/of verduurzamen van bedrijfsprocessen worden niet alleen kosten bespaart maar ook hogere klant- en werknemerstevredenheid gerealiseerd. Daarnaast levert ERA consultancy diensten op het gebied van inkoopmanagement en doen ze leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, overname en fusies.

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de franchiseformule organiseert ERA maandelijks webinars. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hier informatie inwinnen over de mogelijkheden om een eigen onderneming te starten. Tijdens de webinars komt het internationale netwerk, het business model en de mensen achter ERA aanbod.

De eerst webinar vindt 16 juni plaats om 18:00 uur en de tweede 5 juli om 9:00 uur. Beide webinars worden in het Engels gepresenteerd.

Heeft u interesse in het starten van een eigen onderneming en wilt u meer te weten komen over ERA? Meldt u dan hier aan voor de webinar en ontvang meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.