Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Erwin van Rooij nieuwe franchisenemer Safety-atwork

Op donderdag 7 augustus jl. heeft Erwin van Rooij een franchiseovereenkomst getekend bij Safety-atwork. De nieuwe vestiging wordt geopend in de regio Tiel-Nijmegen.

Na een kennismaking met de formule en het onderzoeken van de potentie zal Van Rooij per 1 september zijn Safety-atwork onderneming starten. Een prachtige kans voor Van Rooij heeft jarenlange ervaring in sales en accountmanagement en kan dit combineren met zijn ondernemersambities en met zijn affiniteit met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wat is Safety-atwork?

Safety-atwork is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen.

Naast het uitgebreide productenassortiment kan Safety-atwork voor haar klanten aanvullende diensten verzorgen, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie.

Safety-atwork franchise

Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Kalkman is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen.

Wilt u zelf ook franchisenemer worden bij Safety-atwork? Lees dan hier meer informatie over de franchiseformule, of vraag hier direct geheel vrijblijvend informatie aan.