Estafette Maastricht wordt Natuurwinkel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 3 juli jl. werd de Estafette-winkel in Maastricht overgenomen door Ferry Krop, franchisenemer van Natuurwinkel in Maastricht. Door de overname ontstaat er één biologisch kenniscentrum in Maastricht met twee Natuurwinkels met ieder een eigen gezicht en eigen specialismen.

Krop heeft meer dan 20 jaar ervaring in de biologische branche en is sinds 6 jaar franchisenemer van Natuurwinkel. “Er deed zich een prachtige kans voor met enorme mogelijkheden dus die wil je meteen met twee handen aangrijpen. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Deze uitbreiding zal ook mooie gevolgen hebben voor onze klanten, in wiens behoeften op biologisch gebied nu beter kan worden voorzien. We gaan ons nog meer specialiseren in biologisch vers, biologisch-dynamisch vers en lokaal vers. Ook kunnen we nu meer ruimte geven aan start-ups met unieke producten”, aldus de ondernemer.

Steven van Wijk, directeur van Natudis, vult aan: “Heel fijn dat Odin ons de kans heeft gegeven de winkel te kopen. De gesprekken zijn positief verlopen en mooi om te ervaren hoe je elkaar op deze manier kunt helpen in de branche. Met deze twee Natuurwinkels heeft onze formule nu een sterk lokaal gezicht in Maastricht. Dat is goed voor de positie van de biologisch speciaalzaak.”

Alle medewerkers van de Estafette-winkel blijven ook in de Natuurwinkel actief. Krop: “We staan te trappelen om gebruik te gaan maken van de uitgebreide kennis en ervaring van de medewerkers van Estafette en deze te bundelen met de Natuurwinkel-kennis. Zo ontstaat dé plek in Maastricht waar je terecht kunt voor biologische producten en vragen.” De Natuurwinkels zullen verder gaan als Natuurwinkel Rechtstraat (voorheen Estafette) en Natuurwinkel Wijck (voorheen Natuurwinkel Maastricht).

Op de foto: Koos Bakker, directeur Odin (rechts) en Ferry Krop (links), franchisenemer Natuurwinkel Maastricht.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise