Eten met gemak! verwelkomt nieuwe franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jacqueline Thomas is 11 september jl. gestart als franchisenemer bij Eten met gemak!. De gemeenten Aa en Hunze, Assen, Leek, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf en Tyraarlo, vallen in de regio waarin Jacqueline haar klanten verzorgt.

De eerste klanten hebben zich inmiddels bij Jacqueline aangemeld en hebben deze week verschillende bestellingen geplaatst.

‘In onze winkels merkten wij dat het veel mensen vaak aan tijd ontbreekt om gezond en lekker te koken. Daarnaast wonen er veel senioren bij ons in de buurt die makkelijk, maar gezond willen eten. Met Eten met gemak verzorgen wij nu verse bereidde maaltijden van hoge kwaliteit, die u goed kunt bewaren in de koelkast. We kunnen voor iedereen iets lekkers koken!’ aldus franchisenemer Jacqueline.

Over Eten met gemak
Eten met gemak is een verse maaltijdservice die verschillende maaltijden bij consumenten aan huis levert. Eten met gemak! selecteert verse ingrediënten uit het seizoen om voor haar klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment verse maaltijden samen te stellen en aan huis te bezorgen.

Ook uw eigen Eten met gemak! maaltijdservice beginnen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.