Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Expansie MEGA Tegels & Badkamers

Onlangs opende MEGA Tegels & Badkamers twee nieuwe MEGA-stores in Soest en Utrecht. In 2014 wil de franchiseketen uitgroeien naar 20 stores.

De formule is al voor meerdere locaties in gesprek met serieuze kandidaten. MEGA Tegels & Badkamers is de unieke combinatie van een speciaalzaak met groothandelsprijzen. De stores bieden op ruim 1.000 m² een uitgebreid assortiment en laten de nieuwste trends op badkamer-, sanitair en tegelgebied zien. Waar veel speciaalzaken levertijden hanteren, geldt bij MEGA Tegels & Badkamers cash & carry. Dat betekent dat sanitair en tegels direct uit voorraad en met de laagste prijsgarantie leverbaar zijn.

Als de consument dat wil, verzorgt MEGA Tegels & Badkamers ook de installatie. De formule telt nu 12 MEGA-stores. Het merendeel wordt door franchisenemers geëxploiteerd. MEGA Tegels & Badkamers ondersteunt deze ondernemers op het gebied van onder meer inkoop, marketing, presentatie, automatisering en managementinformatie. In 2014 is het de bedoeling dat er 20 MEGA-stores operationeel zijn.