Expense Reduction Analysts aanwezig op franchisebeurs 2017

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Expense Reduction Analysts (ERA) begint het nieuwe jaar met een vliegende start door deelname aan de Franchisebeurs Onderneem ’t op 6 en 7 april aan te kondigen. De internationale formule is aan het doorgroeien, en hoopt op de beurs in contact te komen met nieuwe mensen die interesse hebben bedrijven te helpen met kosten te besparen.

“Onderneem ’t heeft een internationale sfeer met veel buitenlandse formules. We hebben er veel zin in om tussen de mooie namen onze formule tentoon te stellen.” Aldus Dani Girolami, recruitment agent van ERA. Op de beurs zullen verschillende binnen- en buitenlandse franchiseformules staan, waar bezoekende ondernemers meer informatie kunnen krijgen over de verschillende formules. Ook kunnen de bezoekers vragen stellen aan de formules, waarbij de voor- en nadelen van franchise besproken kunnen worden.

Expense Reduction Analysts heeft eerder al deelgenomen aan beurzen in Bologna, Valencia en Milaan. In de laatst genoemde stad werd ERA genomineerd als de beste franchisegever van Italië in 2016.

De formule, die organisaties en overheden helpt om geld te besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën, wil graag nog verder groeien. Daarom staat ERA open voor nieuwe ondernemers om het netwerk van ervaring en expertise verder uit te breiden.

Meer weten over het franchisen bij Expense Reduction Analysts? Klik dan hier voor meer informatie. Standhouder worden of gratis kaarten aanvragen? Klik dan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website