Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 opent 32e studio

Diana Reijgwart fit20

De formule van fit20, die gericht is op fysieke personal training, maakt een snelle groei door. Met de opening van de studio in Hilversum, zit het aantal vestigingen van de formule op een totaal van 32. De studio bevindt zich op het Arenapark, het zakelijk hart van Hilversum en vlakbij de A27.

De nieuwe franchisenemer van de studio in Hilversum is Diana Reijgzwart. Diana heeft haar roots in HR management en was toe aan een carrière switch.  Drukbezette professionals, managers en ondernemers, maar ook mensen die persoonlijke aandacht en begeleiding zoeken om  fitter en gezonder te worden, zijn op hun plaats bij Diana.

fit in 20 minuten per week
fit20 is dè personal training formule van deze tijd, met zowel een out-company als in-company oplossing. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen.