fit20 opent vestiging op Urk

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal fit20 trainer en ondernemer Martin Apperlo heeft op maandag 9 december j.l.  zijn eerste fit20 studio geopend op Urk. fit20 is een trainingsmethode, gebaseerd op wetenschappelijke studies, die onder meer zorgt voor sterkere botten en spieren en een betere stofwisseling. Wekelijks wordt met krachtoefeningen, in 20 minuten intensief en in slow motion, gewerkt aan de verbetering van de conditie.

fit20 Urk richt zich op mensen die weinig tijd hebben of die het zelf niet altijd kunnen opbrengen om te sporten. Het begeleiden tijdens het trainen ervaren zij als prettig én noodzakelijk. In minder dan een half uur staat de klant weer buiten: de slow motion trainingsmethode, in combinatie met de gekoelde ruimte, maakt omkleden en douchen overbodig.

Ondernemer Apperlo is overtuigt van de fit20 methode. “Iedereen moet wennen aan deze manier van trainen. De meeste klanten merken verbetering binnen drie maanden. Ze voelen zich sterker, fitter en hebben meer uithoudingsvermogen. Vaak verdwijnen rug- of andere klachten en functioneer je daardoor beter in het dagelijks leven.”

Meer weten over het franchisen bij fit20? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.