Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 stapt in nieuwe werkplek formule Tribes

Tribes, een ‘community of business professionals’, opent haar eerste werkplek op 1 april in Eindhoven. In een omgeving van gelijkgestemde professionals verzamelen beroepsgroepen zich in deze thuisbasis. Naast de reguliere werk- en vergaderplekken wordt ook aandacht besteed aan de verzorging van de ‘business nomads’ die hier werken: horeca én sportfaciliteiten maken de basis compleet. fit20 vormt één van de schakels in het nieuwe werkplek principe van Tribes.

Volgens Walter Vendel, directeur van de franchise organisatie fit20, past het concept fit20 perfect bij Tribes. “fit20 is een concept voor (werkende) mensen die weinig tijd hebben om te bewegen, door de locatie van een studio in Tribes verlagen we de drempel voor werkenden om te sporten”, aldus Vendel.

Zowel fit20 als Tribes gaan op korte termijn de grens over. Vendel: “Nog voor de zomer starten we in Brussel met onze eerste fit20 studio buiten de landsgrenzen. Ook Tribes kiest voor België als eerste buitenlandse expansie. We trekken zo gelijk op en hun toekomstplannen voor Frankrijk, België en Luxemburg matchen met onze ambitie.”