Foodmaster biedt franchisekansen in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Foodmaster is een franchiseformule in de cafetariabranche en staat voor lekker, gemakkelijk en snel eten. Foodmaster biedt haar gasten smakelijke en betaalbare frites, haar befaamde burgers en een groot aanbod snacks van A-merken, voor thuis of onderweg.

Momenteel heeft Foodmaster 47 vestigingen en de ambitie is er om nóg verder door te groeien. De vestigingen zij eigentijds ingericht. Ze zijn voorzien van een nette uitstraling met stoere elementen en beeldmateriaal waar je honger van krijgt. Al het eten wordt vers, lekker en vooral snel klaargemaakt.

Ook maakt Foodmaster gebruik van haar eigen E-foodsysteem. Dat bestaat uit een bestelwebsite en bestelapp in de huisstijl van Foodmaster waar gasten online bestellingen kunnen plaatsen.

Wil jij bijdragen aan het succes van deze formule? Foodmaster is dan op zoek naar jou! Als ondernemer van Foodmaster kun je rekenen op uitgebreide bedrijfsbegeleiding denk daarbij aan begeleiding en advies van een eigen coach, financiële diensten, een mooi samengesteld assortiment met ruimte voor eigen inbreng, een eigentijdse inrichting en uitstraling van jouw zaak, trainingen, verpakkingen, hospitality certificaten, marketing en meer. Met de formule ondersteunen wij jou een top cafetaria neer te zetten.

Wil jij graag anderen blij maken met smakelijk eten? Word franchisenemer bij Foodmaster! Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website