Fortune Coffee verwelkomt vijf nieuwe koffieprofessionals

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Fortune Coffee heeft onlangs 5 nieuwe franchisenemers opgeleid tot allround koffieprofessionals. De franchisenemers Erik van Ravenswaaij, Egbert van der Es , Jan Bij de Vaate , Martijn van Hoeflaken en Uli Smith hebben op 21 april jl. de opleiding tot franchisenemer afgerond. De franchisenemers zullen gaan werken in de regio’s Wageningen, Alkmaar, Rijnland, Amersfoort en IJsselstreek.

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Fortune Coffee onderwijst de franchisenemers in bepaalde zaken zoals in koffieautomaten, het product, verkoop en administratie. Daarnaast is er jaarlijks een groot aanbod van aanvullende trainingen. De klant heeft direct contact met de franchisenemer en die adviseert ze, geeft de gewenste service, verzorgt het onderhoud, levert de bestellingen en lost eventuele klachten en storingen zelf op.

Fortune Coffee is op zoek naar franchisenemers voor bestaande en nieuwe vestigingen. Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website