Franchise domineert in Cafetaria Top 100

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vorige week is de Cafetaria Top 100 van 2017 bekend gemaakt. Franchiseformule Eetwinkel domineert de top 10 met 3 plekken (1e, 3e en 6e plaats), gevolgd door Kwalitaria met 2 vermeldingen in de top 10 (2e en 10e plaats).

De Amersfoortse vestiging van Kwalitaria-ondernemers Peter en Edith de Rijk staat op de 2e plaats in de landelijke lijst én is provinciewinnaar van Utrecht. “Lekkerrr is voor velen een voorbeeldbedrijf. Peter en Edith krijgen regelmatig collega-ondernemers over de vloer, die dan meestal hun ogen uitkijken. Het bedrijf inspireert en levert een grote bijdrage aan het niveau van de gehele branche,” aldus het juryrapport.

Ondanks dat de ondernemers nog vrij recent hebben verbouwd, staan nieuwe plannen alweer klaar. “We groeiden uit ons jasje”, verklaart Edith tegenover Snackkoerier. “Toen we de mogelijkheid kregen om het pandje hiernaast te kopen, zagen we dat als een kans om door te groeien. In de keuken kwamen we namelijk capaciteit tekort. Straks krijgen we meer ruimte in de keuken en ook het restaurantgedeelte wordt vernieuwd. Zo komt er een bargedeelte bij; weer een andere tak van sport.”

Andere franchiseformules in de lijst zijn Snackpoint, Plaza food for all, Family, Verhage, Happy Frites, AnyTyme en Foodmaster. Bekijk hier de hele Top 100.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise