‘Franchise is in Nederland een krachtig model’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

 

Donderdagmiddag 6 oktober 2016 vindt de 15e editie van Het Nationale Franchise Congres plaats in het hoofdkantoor van ABN AMRO te Amsterdam. Met meer dan 100 franchisegevers kunt u in gesprek gaan over onderwerpen als het mediabeleid van formules, de invloed van de Nederlandse Franchise Code en de relatie tussen u en uw franchisenemers.

De afgelopen jaren is franchise vaker in het negatief daglicht gesteld door de Nederlandse media. Dit heeft ervoor gezorgd dat het algehele gevoel over franchise ook enigszins is gedaald. Hoe gaat u en uw formule hiermee om? Hoe moet franchise hier als geheel tegen optreden? Deze onderwerpen worden op 6 oktober behandeld met dagvoorzitter Wilfred Genee tijdens het Nationale Franchise Congres.

Wilt u zich inschrijven voor Het Nationale Franchise Congres? Klik dan hier.

Deelname aan het franchisecongres is uitsluitend voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

FLYNTH_250x87

MKBadviseursVISMA_150x36ABN-AMRO-logologo_Ludwig-Van-Dam-advocaten

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Peter Strauss

    Hallo iedereen,
    ik heb gehoord dat wasserettes een goede zaak kunnen zijn(geen arbeidskosten, kleine investering, goede en snelle ROI.) Ik heb wat onderzoek gedaan naar franchising en Speed Queen Investor lijkt mij overtuigend. Maar ik heb een probleem: ik weet niets van franchising en wasserettes, ik heb jullie advies en mening nodig: zijn wasserettes echt winstgevend? Hebben jullie ooit gehoord van Speed Queen of hebben jullie ooit met ze gewerkt? Hier is hun website: http://speedqueeninvestor.com/nl/

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.