Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Data Franchisebeurs Onderneem ‘t! bekend

De beursdata van de Franchisebeurs Onderneem ‘t! 2021 zijn bekend. Op donderdag 23 en vrijdag 24 september zal de nieuwe editie plaatsvinden. Wederom zal Nijkerk het decor vormen. Door corona kon vorig jaar de beurs niet plaatsvinden. Door te kiezen voor september hoopt de organisatie dat de beurs nu wel door kan gaan. “Zo’n 80% van de standhouders hebben hun deelname doorgeschoven naar deze editie. Daar zijn wij erg blij mee”, aldus Tim Hazekamp, medeorganisator van de franchisebeurs.
Beursconcept

De beurs kent twee varianten. “Een daarvan is de zogeheten coronavariant waarbij we onder andere de bekende 1,5 meter afstand kunnen handhaven. De tweede variant is de ‘normale’ variant, die we kennen van eerdere jaren. Welke variant het uiteindelijk gaat worden, zal later in het jaar bekend worden.” De standbouw zal weer uitgevoerd worden door Pop Up Pallets uit Baarn en zal weer de karakteristieke houten pallet look hebben.

“Op de beursvloer is ook weer ruimte voor vrije standbouw ingetekend. Voor de komende editie zijn het meer meters dan vorig jaar, omdat we merkten dat hier veel vraag naar was vanuit de standhouders.” Ook de Dienstverlenersmarkt is weer aanwezig. “En ook hier hebben we het aanbod verder uitgebreid dan in de vorige editie.”

Tickets aanvragen

De franchisebeurs zal wederom plaatsvinden bij Hart van Holland in Nijkerk. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een toegangskaart aan te vragen, dat zal later volgen. Houd de berichtgeving in onze media goed in de gaten.

Standhouder worden?

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Wilt u meer informatie over deelname aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t!? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

×