Franchiseformule Albert Heijn vestigingen krijgen koffiecafé of restaurant

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

albertheijn

Albert Heijn gaat de komende maanden in verschillende vestigingen een koffiecafé of een restaurant openen. Aanstaande vrijdag krijgt de vestiging aan het Gelderlandplein in Amsterdam de primeur. De vestiging krijgt een Deli Kitchen en een Bakery Café. In de Deli Kitchen worden er verse maaltijden bereidt. Je kunt er voor kiezen om je maaltijd mee naar huis te nemen of in de zitruimte plaats te nemen. “Zitruimte is altijd een onderdeel van zowel de Deli Kitchen als het Bakery Café”, zegt directielid Marit van Egmond van Albert Heijn aan het Parool.

Het Bakery Café komt aan de ingang van de vestiging en de Deli Kitchen in het midden van de supermarkt. In het Bakery Café worden broodjes, sapjes en koffie van het huismerk Perla aangeboden. Er zullen snel zes tot zeven vestigingen het voorbeeld volgen met minstens één van de twee services.  “Er zullen ook winkels komen met alleen een traiteur of een café. Voor elke winkel kunnen we de opzet aanpassen”, aldus Marit van Egmond. De vestigingen worden gekozen op basis van locatie en de grootte van de vestiging.

Albert Heijn is echter niet de eerste die een restaurant combineert met een supermarkt. Supermarktketens Jumbo, Plus en Dekamarkt hebben eerder al een aantal vestigingen gecombineerd met restaurants.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website