Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer aan het woord

Thieu Hofkes is al sinds 1986 actief op het gebied van HRM. In 2002 besloot hij zijn eigen adviesbureau te beginnen waarmee hij interim opdrachten vervulde voor bedrijven. Na een lange periode fulltime te hebben gewerkt, ondermeer voor zijn eigen bedrijf maar ook in loondienst als HR Leader voor diverse multinationals, besloot hij dat hij toe was aan een nieuwe stap: hij sloot zich aan bij Perselectief als franchisenemer.

De keuze voor Perselectief was snel gemaakt. Via www.denationalefranchisegids.nl was het contact met de formule snel gelegd. Vanaf het eerste contact was er gelijk enthousiasme bij beide partijen. ‘’Perselectief kan mij de ondersteuning bieden die ik als zelfstandig ondernemer mis. Ze hebben bijvoorbeeld een uitstekend CRM systeem waar ik meteen mee aan de slag kon. Daarnaast hebben we met mijn collega-franchisenemers iedere maand een bijeenkomst, die vind ik erg inspirerend.’’

Nog belangrijker vindt Hofkes de visie en strategie van Perselectief. Hofkes heeft zelf aan de “andere kant van de tafel” gezeten als het gaat om contacten met recruiters. Het zogenaamde CV schuiven en snel geld willen verdienen is iets wat niet past in de filosofie van Hofkes én Perselectief. Persoonlijk contact met opdrachtgevers en kandidaten dat niet alleen gericht is op het sec vervullen van een search opdracht maar ook mee denkt met de ondernemer is een belangrijke voorwaarde om succesvol te kunnen zijn.

‘’Werken in een team maakt individuen sterker. Als ik iets niet weet of als een opdracht binnenkomt op een gebied dat niet mijn specialiteit is, dan kan ik altijd een beroep doen op één van mijn collega’s. Zo kwam er kort nadat ik was begonnen een opdracht binnen van een grote Nederlandse bank. Dat was niet mijn specialiteit en daarom heb ik die doorgeschoven naar onze financiële expert. Wel ontvang ik commissie over alles wat er via deze bank binnenkomt,’’ aldus Hofkes.

Perselectief is specialist in Werving & Selectie en Interim Management. Zij bemiddelt in vaste en tijdelijke functies vanaf HBO-niveau. De ervaren consultants van Perselectief doen Werving & Selectie vanuit marktspecialismen. Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot snelle invulling met de beste kandidaten.