Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Bagels & Beans ‘Beste ondernemer 2014/2015’

Dinsdag 9 december jl. mocht Tim Gruppe, franchisenemer van Bagels & Beans, de titel ‘Beste Ede Centrum Ondernemer 2014/2015’ in ontvangst nemen. Gruppe werd door een onafhankelijke vakjury genomineerd en werd door het publiek via internet of een enquête uitgeroepen tot beste ondernemer. Gruppe kreeg 80% van de ruim 1.300 stemmen en liet daarmee de Edense vestigingen van V&D en The Sting achter zich.

Gruppe is blij met de prijs. “In de winkel en via social media hebben we veel persoonlijk contact met de klanten. Dat resulteert nu in veel steun. Volgens mij hebben al onze volgers op Facebook en Instagram op ons gestemd.”

De ondernemer runt zijn Bagels & Beans vestiging op dit moment drie jaar in het centrum van Ede. Persoonlijke aandacht en betrokken relatie met alle mensen om hem heen zijn speerpunten in het ondernemerschap. “Elke dag 110 procent geven. Dat betekent concreet dat ik veeleisend ben naar mezelf en naar de mensen met wie ik werk. Iedere dag wil ik beter presteren dan de dag ervoor. Ook in Ede is concurrentie. Voor mij is het de kunst om je daar duidelijk van te onderscheiden. Ik doe dat door persoonlijke benadering en de betrokkenheid die ik dagelijks toon.”

Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans, is enthousiast over het succes van de ondernemer: “Tim draagt uit waar Bagels & Beans voor staat en weet daar tegelijkertijd zijn eigen draai aan te geven. Dat vind ik inspirerend.”