Franchisenemer Domino’s opent 3e vestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Domino’s Pizza opent aanstaande donderdag de deuren van een nieuwe vestiging. De nieuwe vestiging bevindt zich in Tilburg aan de Heyhoefprommenade 61-63. Ingeborg van Steen is de franchisenemer achter de nieuwe vestiging.

‘’Dit is mijn derde Domino’s Pizza vestiging die ik open,’’ aldus Van Steen over haar nieuwe vestiging. Toch vindt de ondernemer het spannend een nieuwe vestiging te openen. ‘’Het blijft een nieuwe winkel in een deels nieuw gebied. Desalniettemin heb ik veel zin om nu ook alle inwoners van de Reeshof te voorzien van onze verse pizza’s.’’

Van Steen heeft een ludieke openingsactie bedacht. Op zaterdag 20 december a.s. kunnen klanten een diepvriespizza tussen 14:00 en 16:00 uur inleveren en krijgen ze er een verse pizza er voor terug. De diepvriespizza’s worden geschonken aan de voedselbank van Tilburg. ‘’Ondanks dat officieel de crisis voorbij is, zijn er nog altijd veel mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken,’’ aldus Van Steen over de keuze voor haar ludieke actie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise