Franchisenemer Grando Utrecht: ‘Grando zorgt voor store traffic’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na 10 jaar voor Grando te hebben gewerkt besloot Emanuel Meijer om in 2008 een eigen zaak van Grando Keukens & Bad in Utrecht te openen. En met succes. In 2014 werd Grando Utrecht uitgeroepen tot ‘Grando-retailer van het jaar’.

“Ons succes is dat we in beweging blijven, we blijven innoveren. Keukens en badkamers worden immers altijd verkocht, ook in slechtere tijden en dan moet je als onderneming opvallen”, aldus Meijer. Grando Utrecht biedt een grote diversiteit aan keukens en badkamers. Meijer: “De kunst is om de klant in je showroom te laten hangen. Wij tonen hier dat we up-to-date zijn en op de hoogte zijn van de nieuwste trends”.

Het succes heeft Meijer niet alleen aan zijn eigen inzet te danken: “Wij zijn eigen ondernemers en Grando creëert store traffic. Als ik nu mijn eigen naam op de deur zou zetten, zou het lastiger zijn om de zaak draaiende te houden.” De laatste jaren heeft Grando veel aandacht aan de marketing en de website besteed en ook de rol van de ondernemer is verder naar voren geschoven. “Bijeenkomsten met de andere franchisenemers zijn altijd reuze gezellig en enorm leerzaam. Ik hoop dat ik dit werk met veel plezier nog jaren mag voorzetten”, aldus Meijer.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om net als Meijer met liefde voor het vak een eigen zaak van Grando Keukens & Bad te openen? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website