Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemer Ritel opent tweede vestiging

07 februari 2018
In de derde week van januari jl. opende franchisenemer Antoine van de Poel zijn tweede Ritel vestiging. Dit keer in Hellevoetsluis, Voorne Putten. Samen met zijn echtgenote Bianca zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Antoine werkt inmiddels al bijna 20 jaar in de telefonie en heeft 9 jaar geleden zijn eerste Ritel winkel in Spijkenisse geopend. “Het is een van de leukste takken binnen deze branche met een hele dynamische markt. Er zijn altijd leuke nieuwe acties waar onze klanten van kunnen profiteren”, vertelt Antoine in een interview met de lokale krant.

Antoine is een echte Hellevoeter. In 2009 opende hij zijn eerste Ritel winkel in Spijkenisse. Antoine zag de groeimogelijkheden toen hij net begonnen was met zijn franchisevestiging in Spijkenisse. Nu anno 2018 ziet hij nog steeds veel bewegingen in de markt. Waardoor hij nu negen jaar later, het tijd vond voor een tweede vestiging.

Samen met zijn echtgenote Bianca zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt; Antoine runt de winkel en Bianca neemt de administratie voor haar rekening.

In het brede aanbod van zijn winkel is er ook een ruim assortiment aan seniorentelefoons. “Oma’s en opa’s vinden het tegenwoordig ook leuk om via een smartphone te appen of FaceTimen met hun kinderen en kleinkinderen. Wij zien dat dit een groeiende groep klanten is die graag gebruik maakt van onze diensten. We zien ze regelmatig terugkomen met vragen en die beantwoorden wij uiteraard graag.” vertelt hij.

Ook bieden Antoine en Ritel  reparatieservice voor tablets en smartphones. ” Op dit moment worden de reparaties nog in Spijkenisse uitgevoerd maar in de nabije toekomst kan dat direct in de winkel in Hellevoetsluis.” De winkel in Hellevoetsluis vind je aan de Rijksstraatweg 53.

×