Friking opent eerste winkel in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

friking
Afgelopen zondag, 6 maart, vond de opening plaats van de eerste Friking-winkel in Nederland. De vestiging bevindt zich aan de Kapelstraat 60 in Heeze. John Calderón is de eigenaar van de winkel en is zelf ook woonachtig in Heeze.

Friking is een Spaanse kledinglijn met een origineel business-concept. De franchiseformule is in een korte tijd uitgegroeid tot een bekend kledingmerk met winkels in landen als Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Roemenië en vanaf deze maand ook in Nederland.  De winkel in Heeze biedt een groot assortiment. Klanten kunnen er terecht voor shirts, sweaters, caps en cadeau-artikelen.

Op woensdag zal de winkel geopend zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur. Ook op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur kunnen de klanten komen winkelen. John Calderón, managing director van Friking laat weten: ”We zijn nog op zoek naar iemand die tenminste goed Duits en Engels spreekt om bij ons te komen werken. Zodra we deze hebben aangenomen zal de winkel ruimere openingstijden krijgen”. Calderón reist momenteel veel voor het werk en dat is de reden dat de winkel voorlopig twee dagen open is.

Heeze24.nl laat weten dat ook wethouders Cuijpers van economische zaken aanwezig was bij de opening. Cuijpers was erg enthousiast en vindt de Friking-winkel een aanwinst voor Heeze.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.