Genomineerden franchise trofee bekend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

yarden slingerbos

De Franchise Trofee wordt elk jaar uitgereikt door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit  en winstgevendheid. De genomineerde franchiseformules van dit jaar zijn: HappyNurse, Used Products en Yarden.
  • HappyNurse:snelgroeiende arbeidsbemiddelaar voor de zorgsector met een brede dienstverlening in tijdelijk en vast personeel.
  • Used Products: is meer dan een tweedehands winkel. In- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen. Tevens schikken ze over een unieke terugkoopmogelijkheid.
  • Yarden: de uitvaartorganisatie heeft als vaste uitgangspunt maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant en iedere wens verzorgen bij een begrafenis of crematie.

De vakjury beoordeelt de formules op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei.

Op dinsdag 24 mei wordt bekend gemaakt wie de vakprijs voor franchiseformule in handen krijgt. Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, maakt de winnaar bekend tijdens het NFV Franchisediner op Landgoed Zonnestraal in Hilversum

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise