Geslaagde relatiedag van De Nationale Franchise Gids

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Relatiedag franchisegids winnaar cheque Ruud van Eijl

Gisteren organiseerde De Nationale Franchise Gids de jaarlijkse relatiedag. Vanaf Muiden werd met de 19e -eeuwse driemaster Sanne Sophia het ruime sop gekozen. Voor aangesloten formules was het de gelegenheid om op een recreatieve manier te netwerken. Aanwezige konden helpen met het hijsen van de zeilen en hadden de mogelijkheid om zelf aan het roer te staan.

Ruim 70 franchiseformules en toeleveranciers hebben genoten van een middag op het water met veel zon en heerlijk eten. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door De Nationale Franchise Gids om formules en toeleveranciers onderling op een laagdrempelige wijze nader tot elkaar te brengen.

De middag werd mede mogelijk gemaakt door Hollands Glorie die de hapjes, drankjes en barbecue verzorgde. Op het einde van de dag maakte de aanwezigen  kans op een verwenlunch en een weekend kosteloos rijden in een auto. Deze prijs werd aangeboden door accountancy- en adviesorganisatie Flynth en leasemaatschappij Arval. Het winnende lot lag in handen van Ruud van Eijl van Eijgen Financiële Dienstverlening.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.