Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Gewenste doorstart EXPO mislukt

17 augustus 2012

EXPO Franchise
De doorstart van de EXPO company stores, beheerd door de franchiseorganisatie zelf, is mislukt. Dit heeft curator Paul Gerritse bevestigd aan Kantoorvak. De afgelopen weken is er uitvoerig gezocht naar mogelijkheden voor een rentree. Er was echter weinig interesse vanuit de markt. De schade van het faillissement loopt volgens de curator in de miljoenen.

Met groothandel Hans Vrinten BV is er overeenstemming bereikt over een overname van de winkelvoorraad en inventaris. Deze zullen in de komende maanden worden uitverkocht in een aantal company stores. Deze zullen spoedig weer open gaan. Daarnaast is er mogelijk een plan om een aantal winkels voort te zetten onder een andere formule.

De franchisenemers van EXPO vielen buiten het faillissement. De franchisevereniging heeft steeds aangegeven te willen gaan werken aan het doorzetten van de franchise winkels met de merknaam EXPO. Hierover is men in gesprek met de curator. Beide partijen hopen in de loop van volgende week hierover een overeenstemming te bereiken.

dinsdag 21 augustus 2012.