Google Nederland spreker tijdens franchisebeurs Onderneem ‘t!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

 

Tijdens de twee beursdagen van franchisebeurs Onderneem ‘t!, die gepland staat op 6 & 7 april a.s., vinden diverse bijeenkomsten plaats. Het Ondernemersforum, verschillende presentaties en workshops van standhouders en themabijeenkomsten staan dit jaar wederom op het programma.

Tijdens de franchisebeurs passeren vier verschillende thema’s de revue. Eén van die thema’s is ‘Internet & Ondernemen’. Dit thema komt op vrijdag 7 april aan bod. Het thema wordt ingeleid door een spreker en besproken tijdens een paneldiscussie. “We zijn enthousiast dat Google Nederland een presentatie komt geven over internet en ondernemerschap. Aangevuld met de paneldiscussie waarbij franchisegevers hun visie vertellen over dit onderwerp, wordt het een mooie themabijeenkomst. Dus wil je hier alles over weten, zou ik zeker even binnenwippen”, aldus beursorganisator Tom Barten. “Houd de website en onze nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie over de themabijeenkomsten en het verdere programma.”

Beursbezoekers kunnen alle bijeenkomsten gratis bezoeken. Wilt u gratis toegangskaarten voor de beurs? Vraag deze dan aan via de website van Onderneem ‘t!.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise