Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Grandvision heeft nieuwe ceo gevonden

De beursgenoteerde optiekconcern GrandVision heeft de opvolger voor de huidige ceo Theo Kiesselbach gevonden. In de loop van volgend jaar begint de Duitse Stephan Borchert als nieuwe topman van het moederbedrijf van o.a. Pearle en Eye Wish.

Eerder dit jaar gaf de huidige ceo aan het bedrijf in de loop van 2018, na zestien jaar te verlaten. De reden van vertrek heeft persoonlijke redenen. De Duitser werkte onder meer voor de modeketen Peek & Cloppenburg en het cosmeticabedrijf Douglas. Momenteel is hij eindverantwoordelijke voor meer dan duizend winkels in 23 landen van cosmeticabedrijf Sephora.

De 47-jarige Borchert zal in januari in dienst treden bij GrandVision en uiterlijk eind april zijn nieuwe functie bekleden om aan nieuwe opdrachten te beginnen.

Met het hoofdkantoor op Schiphol telt het van origine Franse GrandVision wereldwijd 6600 winkels. GrandVision is het resultaat van een fusie van Pearle Europe B.V. en GrandVision S.A. GrandVision is wereldwijd marktleider in optische retail.