Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Groot succes Franchise & Formule Beurs

a-117347
Op vrijdag 19 en 20 april jl. vond de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! plaats in Hoevelaken. Ook dit jaar was het een groot succes. Op de beurs stonden stands van o.a. franchiseformules 7camicie, Bakker Bart, Bruna, Taco Mundo, Leonidas en Kvik.

Na afloop van de beurs heeft de organisatie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem’t! een enquête verspreid onder de standhouders. Op de vraag hoe de beurs is ervaren, geven de standhouders gemiddeld een 8,1. Ook verwacht 87% volgend jaar weer van de partij te zijn.

Enkele reacties van de standhouders: “Goede sfeer; niet te groot en intiem. Goed georganiseerd. Seminar en ondernemersforum zijn leuke toevoegingen”, “Goede informatieverstrekking en iedereen is erg behulpzaam. Mooie locatie en veel bezoekers kunnen spreken”, “Wij kijken terug op een goede en professionele beurs”.

Tijdens de beurs konden bezoekers een enquête invullen. De bezoekers scoorden de beurs eveneens goed: 7,3. Van de bezoekers verwacht 84% een vervolgafspraak in te kunnen plannen met de formule. Ruim een kwart van de bezoekers kwam specifiek voor een formule. Gemiddeld 84% van de bezoekers vond het aanbod van standhouders goed tot uitstekend.

dinsdag 7 mei 2013.