Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

HEMA neemt nieuwe expansiedirecteur aan

18 april 2019

Emile Ruempol, director expansion & development HEMA, is onlangs vertrokken. Reden hiervan is het opstarten van zijn eigen consultancyfirma. De opvolging is inmiddels ook al bekend. Gary Bostock neemt de taken van Ruempol over. Dit meldt RetailTrends.

Ruempol was bijna veertien jaar actief bij HEMA in verschillende functies. Bij de start vervulde Ruempol de functie van director franchise en sinds 2013 is hij de eindverantwoordelijke voor internationale expansie. Tussendoor was hij ook nog twee jaar director international operations; dit was op interimbasis. Nu is hij dus voor zichzelf gestart.

Opvolger Bostock is sinds september vorig jaar betrokken bij HEMA als group real estate director. In deze rol was hij verantwoordelijk voor alle aspecten rondom vastgoed in Europa en het Midden-Oosten. Voordat hij bij HEMA aan de slag ging werkte hij onder andere bij Staples en Yum! Brands.

Onlangs kwam ook Phillip Mes in dienst bij HEMA als country director voor winkels in Nederland. De winkelketen verkleinde zijn directie eerder al om slagvaardiger op te kunnen treden en werden ook op het hoofdkantoor enkele tientallen arbeidsplaatsen geschrapt.

 

×