Henny Hofman 1e franchisenemer Lunafit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Lunafit
LunaFit is een revolutionaire franchiseformule met een innovatieve toenadering van de markt van technisch slaapcomfort.

‘De kracht van de formule ligt in de combinatie van de adviserende rol en verantwoorde commerciële vaardigheden, geheel verbonden aan een uniek gepatenteerd product’, aldus franchisegever Peter Ligthart. ‘Ik heb al ruim 15 jaar een beddenspeciaalzaak. Naar aanleiding van feed back vqn mijn klanten heb ik na jaren onderzoek het LunaFit matras ontwikkeld. Het product is inmiddels trouwens ook gepatenteerd. LunaFit is echt een geweldig succes, daar heb ik de formule omheen gebouwd.’

Onlangs heeft Henny Hofman zich als eerste franchisenemer bij Lunafit aangesloten. ‘Na een periode als parttime verkoopster in de Wonenbranche ben ik op zoek gegaan naar iets voor mezelf. Toen ik via DeNationaleFranchisegids.nl kennis nam van LunaFit was ik direct laaiend enthousiast. Niet alleen omdat je werkt met een gepatenteerd product waar niemand anders dan ik mee mag werken in mijn eigen regio, maar ook de manier van aanpak sprak mij enorm aan. Je start iets nieuws, en omdat ik vanuit huis kan beginnen zonder personeel is de winstmarge hoog. In het begin hou ik mijn part time baan nog aan. Met Lunafit werk je op afspraak, daardoor ben ik niet gebonden bent aan openingstijden,‘ aldus Henny Hofman.

LunaFit Nederland stelt zich ten doel medio 2012 een landelijk netwerk van tenminste 30 goed getrainde LunaFit adviseurs in Nederland te hebben. Ondernemers krijgen een intensieve begeleiding in de voorbereiding, start, handeling, administratie en exploitatie.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 9 maart.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.