Het Nationale Franchise Congres 2010

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het Nationale Franchise Congres 2010
‘voor franchisegevers door franchisegevers’

Vorige week donderdag is Het Nationale Franchise Congres in Studio Brothers te Bunnik gehouden.

Thema van het congres was ‘veiligheid’, dagvoorzitter was John van den Heuvel. Het onderwerp kwam terug in de lezing van John van den Heuvel en de survey ‘franchise & veiligheid’. In deze survey werden deelnemers tal van vragen gesteld waarop zij door middel van stemkasten antwoord gaven. De resultaten leidden tot discussie, bijvoorbeeld in hoeverre dit onderwerp al dan niet tot de zorgplicht van de franchisegever behoort. Voor en na de pauze was er een ronde tafelgesprek waarin franchisegevers met elkaar in discussie gingen over tal van onderwerpen. Besloten werd met de franchisequiz die door Jos Burgers gewonnen werd. Er waren 110 aanwezigen, 77% van hen was franchisegever.

Uit de enquête bleek dat maar liefst 95,45% van de aanwezigen het congres waardeerde als ‘goed’ of ‘prima’, verder gaf 68,18% van de aanwezigen volgend jaar beslist weer aanwezig te willen zijn.

ABN AMRO  GIBO Groep Franchise
Accountview  MKB adviseurs

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief | voor al uw franchisenieuws | dinsdag 5 oktober 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.