Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Home Instead opent vijfde vestiging

Home Instead Thuisservice, franchiseformule voor individuele, niet-medische ondersteuning voor senioren, heeft haar vijfde vestiging geopend. De nieuwe vestiging is in Rotterdam en wordt geleid door Rob Noldus. De thuisserviceorganisatie is nu vertegenwoordigd in de regio’s Rotterdam boven de Maas, Zuid-Kennemerland, Nijmegen, Zeist en Eemland.

“Ouderen hebben toenemend behoefte aan persoonlijke ondersteuning thuis, waardoor ze langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen”, aldus Noldus. “Daarvoor biedt Home Instead een perfecte oplossing. Het accent ligt op het bevorderen van welzijn en het verhogen van de kwaliteit van leven. Ook wanneer dat leven, als gevolg van lichamelijke achteruitgang, moeilijker wordt. Onze dienstverlening verlicht onder meer de taak van de mantelzorgers.”

De dienstverlening van Home Instead is een antwoord op de maatregelen die de overheid neemt om de zorgverlening aan ouderen betaalbaar te houden. “Het overheidsbeleid maakt de senior steeds meer zelf verantwoordelijk voor het organiseren van zijn eigen zorg en ondersteuning”, aldus Eric Kindt, mede-oprichter en directeur van Home Instead Thuisservice Nederland. “Een gevolg is dat senioren nu uit het aanbod een keuze zullen maken die past bij hun wensen en behoeften. De bestaande, sterk op zorg georiënteerde voorzieningen voor senioren kunnen daarin meestal niet voorzien. Ons aanbod is in alle gevallen maatwerk. Daartoe leiden wij onze CAREGivers, zoals we ze noemen, ook op.”

De formule is nog op zoek naar franchisenemers voor verschillende regio’s. Wilt u meer weten over de formule, bekijk hier hun pagina of vraag direct vrijblijvend informatie aan.