Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Hoogste omzetgroei Pronto Wonen

Franchiseformule Pronto Wonen maakt op dit moment het meest succesvolle jaar in haar historie door. In november werden maar liefst drie nieuwe vestigingen geopend, waardoor het totaal aantal winkels uitkomt op 29. De bestaande winkels groeien ook goed door met een autonome omzetgroei van bijna 15%.

De nieuwe vestigingen van de formule zijn gevestigd op de woonboulevards van Heerlen, Tilburg en Almere en worden allen geëxploiteerd door bestaande franchisenemers van formules van de Internationale Meubel Groep (IMG).

Rob van Drunen van IMG licht toe: “Een van de pijlers onder het huidige succes is de groei van het merk Pronto Wonen. Ik geloof dat we er inmiddels echt in slagen onze klanten fans te maken. Dit durf ik te roepen nadat we vorige maand onze derde jaarlijkse woonparty voor vaste klanten georganiseerd hebben en per winkel honderden klanten hebben mogen ontvangen. We hebben zelfs bij veel winkels de aanmeldingsmogelijkheid stop moeten zetten omdat het anders te druk dreigde te worden!”