HouseHunting Makelaardij opent twee nieuwe vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

HouseHunting Woonbemiddeling hoofdkantoor verhuur

Woonbemiddelaar HouseHunting Makelaardij heeft begin dit jaar twee nieuwe vestigingen geopend: in Leiden en in Apeldoorn. De landelijk opererende franchise formule is al geruim 10 jaar actief en telt op dit moment 16 vestigingen.

De vestiging in Apeldoorn wordt gerund door franchisenemer Peter van der Dussen. Van der Dussen is actief in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Franchisenemers Marlies Tiepel en Annemiek de Vries exploiteren de Leidse vestiging. Zij hebben al meer dan een decennium lang ervaring op het gebied van verhuurwoning. “Het verhuren van woningen is echt een vak apart, een specialisme dat in deze organisatie door en door ontwikkeld is. Op deze manier hoeven wij niet steeds het wiel uit te vinden, maar kunnen we gebruikmaken van de kennis en expertise van onze collega’s in het land. Zo houden we meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen, namelijk een goede match maken tussen woningzoekenden en aangeboden woonruimten.” aldus Tiepel en De Vries.

Vorig jaar belandde HouseHunting op de vierde plaats van de top 25 woningbemiddelaars die opgesteld werd door huurplatform Pararius. Het succes is te danken aan de persoonlijke aanpak en de grondige screening van huurders. 72% van het woningaanbod wordt binnen 4 weken verhuurd, dit is onder ander te danken aan de online marketingactiviteiten en de promotie op lokale websites.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website