Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

iBinder Nederland zoekt Sales ZZP’ers op franchisebeurs Onderneem ‘t!

Dit jaar staat iBinder Nederland op 4 en 5 april voor het eerst op de franchisebeurs en gaat op zoek naar ervaren sales personen. iBinder is een zeer gebruiksvriendelijk projectmanagement systeem dat met name wordt gebruikt in de bouw- en vastgoedsector.

“Sinds eind 2018 zijn wij actief in Nederland en nu op zoek naar onze eerste franchisenemers”, aldus Jeffrey Ossendrijver, Master-franchisenemer van iBinder.

Op de vraag waar de franchisenemers aan moeten voldoen is Dirk Boonstra, compagnon van Jeffrey stellig: “sales, sales en sales”. Hij vervolgt: “Natuurlijk is dat te kort door de bocht maar het zegt wel veel over wat wij belangrijk vinden. Franchisenemers van iBinder worden uitgebreid ondersteunt op het vlak van training, marketing en de facturatie. Daarnaast wordt er centraal een helpdesk voor klanten gefaciliteerd. Hierdoor kunnen franchisenemer zich volledig richten op sales en relatieonderhoud in hun eigen exclusieve regio”.

De franchisebeurs is een mooie gelegenheid om in contact te komen met de doelgroep, vinden Jeffrey en Dirk. “Iedereen die zich op de franchisebeurs oriënteert heeft een bovengemiddelde interesse in ondernemen en sales ervaring is wat ons betreft zeer breed. Franchisenemers hoeven geen ervaring of netwerk in de bouwsector te hebben. Wel geven wij de voorkeur aan franchisenemers die ervaring hebben in de verkoop van software of branche gerelateerde producten. Maar ook bijvoorbeeld verkoopvertegenwoordigers uit de horeca zouden goed bij ons passen”, merkt Jeffrey op.

Op 4 en 5 april vindt u iBinder Nederland op het Startersplein stand S.05.

×