Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Indonesia verhuist productiekeuken naar ‘De Nieuwe Keuken’

Vorige week hebben de Rotterdamse ondernemers Wai Man Lo namens franchiseformule Indonesia en Hans van der Linde namens Van der Linde een huurovereenkomst gesloten met ‘De Nieuwe Keuken’ (DNK). Met de groeiende vraag op de bezorgmarkt gaat Indonesia nu de producten maken bij DNK.
Samenwerking ‘De Nieuwe Keuken’

Formule Indonesia gaat in het deelconcept van Van der Linde de keukens gebruiken voor productie van haar assortiment. De opslag en productie wordt gescheiden, maar de faciliteiten worden gedeeld, zodat ieder zijn eigen identiteit en kwaliteit kan borgen. Beide partijen voorzien een drukke maand in demaaltijdbestellingen. Indonesia richt zich vanuit haar restaurants met name op thuisbezorgde maaltijden en Van der Linde levert maatwerk dinerboxen voor particulieren en bedrijven. In een eerste reactie vertelt Hans van der Linde: “Wij zijn bijzonder verheugd dat wij Wai Man Lo en het team van Indonesia mogen verwelkomen als de eerste gebruiker van ‘De Nieuwe Keuken’, een nieuw flexibel keukenconcept, op basis van deelgebruik.’’

Keuken werkplekken huren

Van der Linde Catering + Evenementen is al jaren gebruiker van het moderne bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs en heeft onlangs haar bedrijfspand aangepast voor “De Nieuwe Keuken”(DNK). DNK wordt vanaf nu verhuurd aan ondernemers in de foodservice en aan cateraars die voor een bepaalde periode productiecapaciteit nodig hebben. Naast de permanente gebruikers Indonesia en Van der Linde Catering zijn er dus ook keuken werkplekken beschikbaar voor start-ups, foodies en andere culinaire ondernemers die voor een korte periode een keuken nodig hebben.

Groeiende vraag op de bezorgmarkt

Wai Man Lo is eigenaar van franchiseformule Indonesia. Het horecabedrijf is al sinds 1975 actief in Rotterdam en groeit nu door met haar bezorgingsformule. De kwaliteit van Indonesia en de verscheidenheid van de producten staat altijd voorop. Met de groeiende vraag op de bezorgmarkt gaat Indonesia dagelijks de verse producten voorbereiden in ‘De Nieuwe Keuken’ van Van der Linde in Berkel en Rodenrijs.

“Het is een ideale gelegenheid om de groei van ons bedrijf te borgen en nog beter te kunnen inspelen op de vraag vanuit onze gasten. De faciliteiten van DNK passen goed bij ons proces, waardoor we flexibel kunnen opereren. Wij verwachten de komende jaren verder te kunnen groeien en dat kan ook bij DNK. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om kennis met elkaar te delen en elkaars netwerk te versterken. Van der Linde is voor ons historisch gezien ook een bekende. Beide bedrijven vinden hun oorsprong met horecavestigingen in het centrum van Rotterdam. Dat beide familiebedrijven zo gegroeid zijn en elkaar in DNK weer treffen is een bewijs van goed ondernemerschap en visie. Wij zijn enthousiast en kunnen niet wachten om te starten”, aldus Wai Man Lo.

×