Inschrijving Home Instead Obligatieprogramma gestart

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ter financiering van de nieuwe te openen vestiging in Midden-Limburg geeft franchiseformule Home Instead Finance BV een nieuwe serie obligaties uit. Mensen kunnen zich sinds 1 maart daarvoor inschrijven. Er worden 80 obligaties uitgegeven van elk €1.000,-. Het totaal benodigde startkapitaal voor deze nieuwe vestiging bedraagt €120.000. In november 2014 werd de eerste serie geïntroduceerd. Dit is inmiddels de achtste serie obligaties die in het kader van het Home Instead Obligatieprogramma wordt uitgegeven.

Voor startende ondernemers is het lastig een (passende) bankfinanciering te vinden. Home Instead Thuisserice heeft daarom in samenwerking met Zorgobligatie.nl het Home Instead Obligatieprogramma ontwikkeld. Startende franchiseneners kunnen een startfinanciering krijgen in de vorm van een obligatielening. Door middel van crowdfunding wordt deze obligatielening geplaatst bij geïnteresseerde beleggers.

Met name in de huidige markt met historisch lage spaarrentes en een hoge mate van beweeglijkheid van de aandelen is beleggen in obligaties van het Home Instead Obligatieprogramma met een vast rendement van 6% per jaar interessant voor spaarders en beleggers.

Franchiseorganisatie Home Instead Thuisservice biedt niet-medische thuisservice en verleent zorg aan senioren.  Daarnaast biedt de formule ‘metgezelschap’, hulp in en om het huis en persoonlijke verzorging, persoonsgerichte hulp in de laatste levensfase en begeleiding bij dementie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.