Inspiratie & demonstraties voor de fysieke retailer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Retail Event
Op 26 & 27 maart 2014 is Expo Houten voor de tweede maal het centrum voor retailers in Nederland. Retail Event Nederland is het vakevenement waarop fysieke retailers zich laten inspireren en informeren over de nieuwste oplossingen en trends binnen de sector. De ontwikkelingen in het huidige retaillandschap gaan enorm snel. Innovaties met betrekking tot het nieuwe retailen en een nieuwe manier van winkelen zullen op dit podium worden gepresenteerd.

Tijdens deze vakbeurs presenteren zich leveranciers van ondermeer winkelinrichting, automatisering, beveiliging, betaaloplossingen, logistiek, shopper marketing maar bijvoorbeeld ook cross-channel oplossingen en mobiele toepassingen. Belangrijk element bij de komende beurseditie is dat naast productpresentatie ook ruimschoots aandacht wordt besteed aan demonstraties; het nieuwe retailen in de praktijk.

Eerste editie positief ontvangen
Retail Event Nederland 2013 was met 90 exposanten en ruim 2500 bezoekers een geslaagd evenement. De beurs is door de deelnemers met een 7,5 gewaardeerd. Meer dan 85% van de geënquêteerde bezoekers heeft aangegeven dat dit vakevenement aan hun verwachtingen heeft voldaan.

dinsdag 9 juli 2013.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise