Interview met ERA franchisenemer Kees Maurice

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Era Kees MauriceExpense Reduction Analysts is een van oorsprong Britse franchise formule actief in de zakelijke dienstverlening. In een interview met De Nationale Franchise Gids laat franchisenemer Kees Maurice weten hoe het is om te ondernemen in de dienstverlening met 20 jaar ervaring in de zakelijke markt.

Kees Maurice vond zichzelf in een lastige situatie wanneer hij na een carrière van 20 jaar bij TNT/PostNL plots overvloedig werd verklaard na een reorganisatie. ‘Daar sta je dan, bijna 50 jaar oud, een glansrijke carrière, maar geen baan.’ Tijdens zijn zoektocht naar de volgende stap kwam Kees al snel bij ondernemen uit. ‘Een logische volgende stap met al mijn ervaring’. Na een uitgebreide zoektocht stuitte Kees op Expense Reduction Analysts. De voordelen van franchise werden Kees al snel duidelijk, en hij voelde zich op zijn gemak bij ERA.

‘Je eerste focus moet het vinden van klanten zijn, daar houd ik me nu dus voornamelijk mee bezig.’ aldus Kees. Toch moet de analytische kant niet vergeten worden. Expense Reduction Analysts houdt zich per slot van rekening bezig met het reduceren van kosten bij grote organisaties.

‘Je moet er rekening mee houden dat je ongeveer 6 tot 12 maanden bezig bent met het opstarten van je onderneming. Iedereen denkt dat hij/zij sneller zal zijn, maar mijn ervaring is dat dat wel meevalt. Het binnenhalen van die eerste klant en het verzenden van die eerste factuur zijn memorabele momenten’. Na dat eerste jaar van hard werken zullen de resultaten van je werk zichtbaar zijn. Op dit moment gaat het goed met het bedrijf van Kees en is hij iedere dag weer blij met de kleine dingen zoals het werken aan huis en eigen baas zijn.

Voor meer informatie over het aansluiten bij Expense Reduction Analysts, klikt u hier.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.