Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johan Boeijenga te gast bij Jort Kelder

Jort Kelder dagvoorzitter Franchisecongres
Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema is: ‘verandering’.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, want het congres zit helemaal vol.
Johan Boeijenga DA
Eén van de gasten is Johan Boeijenga. Johan Boeijenga (1963) was tot 2009 directielid van Albert Heijn. In 2009 maakte Johan Boeijenga de overstap naar Jumbo om daar de integratie met Super de Boer vorm te geven. Sinds 2011 geeft Boeijinga als CEO leiding aan DA met onder meer 400 ondernemers.

De andere drie gasten van dagvoorzitter Jort Kelder zijn Paul van der Meijs (CEO De Hypotheker), Bert Bargboer (CEO Bakker Bart) en Mieke van Deursen (oprichter/eigenaar Shoeby).

Ander onderdeel van het congres zijn de ronde tafelgesprekken: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

  ABN AMRO
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 18 september 2012.