Johnny’s Burger organiseert: National Johnny’s Day

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Zaterdag 16 september a.s. is het National Johnny’s Day. In Nederland wonen zo’n 6.500 Johnny’s, 10.000 John’s en bijna 5.000 afgeleiden daarvan. En daar komen de 15 Johnny’s Burger filialen nog bij. Om dat te vieren geeft franchiseformule Johnny’s Burger, gratis burgers weg op deze dag.

Iedereen die Johnny, John of Sjon heet krijgt sowieso een gratis burger. (op vertoon van zijn legitimatie). Heet je geen Johnny, maar wil je wel een korting van 50%, kom dan op vertoon van een Johnny (of afgeleide daarvan) naar een van de Johnny’s Burger filialen.

Lukt het niet om samen te komen naar een van de filialen? Dan is dat ook geen probleem. Tag dan de Johnny’s die je op Facebook kent en laat deze tags zien aan de kassa van een van de filialen.

“Sinds het begin van Johnny’s Burger Franchising waren er al ideeën om een leuke acties te organiseren, maar we wilde wegblijven van een simpele actieweek met dumpprijzen. Daarbij is samen met creatief bureau The Gene uit Amsterdam het concept voor National Johnny’s Day ontstaan. Een actiedag voor alle Johnny’s in Nederland”, aldus een woordvoerder.

Johnny’s Burger Company is de eerste hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Sinds 2011 bezorgt Johnny’s 100% traceerbare halal hamburgers aan huis.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.