Jonge ondernemers brengen leefbaarheid en werkgelegenheid terug

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

D.I.O. drogisterijen franchise

Voor veel zelfstandige ondernemers is het in deze tijd moeilijk om rendabel te blijven. Vooral in winkelcentra van wijken in grote steden sluiten winkels steeds vaker hun deuren. Toch zijn er nog ondernemers die de stap durven te maken en een winkel openen in deze wijken. Afgelopen week gaven twee D.I.O. drogisterijen het goede voorbeeld.

Als eerste opende D.I.O. Sandra haar deuren in een buurtwinkelcentrum in Zaandam. Het winkelcentrum heeft het moeilijk, onlangs heeft Aldi de deuren gesloten. Dit weerhield franchisenemer Sandra niet om haar derde winkel te openen. Ook Remco Bins opent zijn derde D.I.O. drogisterij, hij opent een D.I.O. vestiging in een buurtwinkelcentrum in Apeldoorn.

Beide ondernemers zijn eind dertig, begin veertig. Hun sterke punten zijn vakmanschap en klantvriendelijkheid. Sandra: “Klanten willen vriendelijk en juist behandeld worden. Doordat wij goed advies geven, zien we dat klanten bij ons terug blijven komen.” Zowel Sandra als Remco hebben genoeg kunde om in deze moeilijke tijd hun derde winkel te openen, iets wat goed is voor de werkgelegenheid en leefbaarheid. Sandra: “Je gunt toch iedere wijk een goede drogist met goed advies?”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.