Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaartverkoop Franchisebeurs van start! Nu gratis voorregistreren

De jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt dit jaar plaats op donderdag 2 & vrijdag 3 april a.s. Wederom op het terrein van Hart van Holland in Nijkerk. Er zullen tientallen franchiseformules aanwezig zijn en het is vanaf heden mogelijk om je gratis te kunnen voorregistreren voor een toegangsbewijs.

Nieuwe formules aanwezig op de beursvloer

De Franchisebeurs 2020 zal zowel een aantal formules van afgelopen jaar weer mogen verwelkomen, als een aantal nieuwe deelnemers welkom heten.

Een deel van de terugkerende deelnemers zijn: Subway, Anytime Fitness, De Beren, Kwalitaria, Délifrance, Taco Mundo, Mitra, 30ml Coffee Roasters, Bailine, fit20, FEBO, Fortune Coffee en Tubz.

Daarnaast maken ook een aantal interessante nieuwkomers hun opwachting: Domino’s Pizza, Trendhopper, Budget Home Stores, Husse, Regus, Hearings, Monsieur Saucisson en NR1 Webshops.

Proeven en proberen bij franchiseformules

Net als vorig jaar kunnen de bezoekers van de beurs weer veel proeven en ervaren op de franchisebeurs. Beide dagen zijn gevuld met seminars van prominente formules, proeverijen van MultiVlaai, 30ml, Swirls, Fortune Coffee en 3D-ervaringen van diverse formules.

Daarnaast zijn er inmiddels ruim 50 formules aanwezig waarmee u als oriënterend ondernemer in gesprek kan gaan en u kan laten informeren over de mogelijkheden van franchise.

Gratis kaarten bij voorregistratie

Momenteel is het voor geïnteresseerden mogelijk om zich gratis te laten voorregisteren voor een bezoekje aan de franchisebeurs. U hoeft dan tijdens de beurs niet op lange rijen te wachten en bovendien kunt u zo doorlopen.

[box]Klik hier om je gratis in te schrijven![/box]
×