Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kaldi koffie & thee opent in Heemstede


Kaldi Koffie & Thee opent op 4 maart een nieuwe winkel in Heemstede. De sfeervolle en overzichtelijke winkel heeft alle kenmerken die men kan verwachten bij de koffie & thee formule. “En dat geldt zeker voor de winkel in Heemstede”, vertellen Peter en Sonja Houssart, die de leiding in Heemstede op zich nemen, enthousiast.

“Wie wil genieten van een lekkere kop koffie of cappuccino is bij Kaldi aan het juiste adres. Daarnaast bezit Kaldi een grote diversiteit aan producten, zoals servies en andere accessoires. Maar ook espressomachines zijn te verkrijgen bij Kaldi. Een bezoek aan de winkel in Heemstede is gewoon eventjes genieten!”, aldus Peter Houssart.

Met de nieuwe vestiging in Heemstede, groeit het aantal winkels naar 36. “Als we een nieuwe winkel openen is een welkome aanvulling voor ons product”, vertelt directeur Hans Tietema. Hij benadrukt wel dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen met de producten van Kaldi en innovaties als de piaggio (mobiele koffiebar, die dankzij Kaldi steeds vaker in het straatbeeld is te zien) luidt Kaldi een nieuwe koffie- en theecultuur in. “Onze onderscheidende franchiseformule draagt daar alleen maar aan bij.”

dinsdag 8 maart 2011.